Gazduire Web

Planurile de gazduire web au fost configurate in ideea stabilirii unui echilibru intre necesitatile site-urilor clientilor si performata serviciilor web.

Pentru gazduire la nivel de site web mic si mijlociu, va recomandam pachetele de gazduire web din clasa Vital, iar pentru site-urile cu necesitati ridicate de trafic si spatiu va propunem clasa de pachete Inteligent.

Organic va ofera optiunea de a va alege singuri unde va gazduiti site-ul; pe servere din Romania sau servere din USA, fara a practica preturi diferite pentru acest lucru.

  • Gazduire Web - Vital

    Clasa de pachete Vital este orientata de la gazduirea de site-uri web de dimensiune mica si medie cu suport pentru aplicatiile ce necesita baze de date si continut dinamic.

  • Gazduire Web - Inteligent

    Clasa de pachete Inteligent sunt orientate spre gazduirea de site-uri web de dimensiune mare si foarte mare, cu necesitati ridicate de trafic si spatiu web.

In plus, va oferim reduceri substantiale si oferte speciale de gazduire pentru plata pentru perioade mai mari. Va sugeram in acest sens sa vizualizati Ofertele Speciale - propuse la plata anuala a pachetelor, sau cele generale la plata pe 3/6/12 luni a fiecarui pachet de gazduire web.

Oferte speciale de gazduire web

Pe langa reducerile generale oferite la plata la 3/6/12 luni a pachetelor de gazduire web, Organic va ofera un pachet de reduceri la inregistrare domenii cu extensiile suportate de noi ( ro / com / org / net / info ) pana la achizitionarea in regim gratuit a domeniilor la plata anuala a pachetelor Vital 300 / Inteligent D / Inteligent M / Inteligent MMD.

NOTA:
  • preturile pentru serviciile de gazduire web exprimate in euro nu contin TVA, suma finala calculandu-se la cursul BNR al saptamanii.
  • preturile reprezinta valoarea minima la plata anuala a pachetelor de gazduire ceea ce implica reducerea maxima acordata, fara a include ofertele speciale.

Referinte Gazduire Web

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Pentru pachetele de gazduire web afisate aveti posibilitatea de a alege locatia serverului unde vor fi gazduite: Romania/USA

Ajutor:

Pentru pornirea unui site web aveti nevoie de un nume de domeniu web si de un pachet de gazduire.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.