Cum obtin asistenta?

Urmatoarele informatii au fost colectate pentru a va oferi asistenta in organizarea eficienta a datelor cu caracter public sau privat, administrate prin intermediul panoului de control CPanel.

În cazul in care nu sunteti absolut sigur asupra unei anumite actiuni sau daca intampinati probleme in utilizarea serviciilor de gazduire Web Organic, va indicam sa incercati una dintre urmatoarele optiuni:

  • Consultarea sectiunii cu documentatie online CPanel, ce permite scanarea diferitelor subiecte, dispuse in structura logica. Va recomandam citirea cu atentie a informatiilor cuprinse in aceasta sectiune, pentru a va familiariza cu caracteristicile incluse panoului de control CPanel.
  • Accesarea sectiunii infrastructura web organic - departamente si interfata online pentru acces la conversatii online purtate cu personalul departamentelor de asistenta Organic, de ordin general sau tehnic.

Sumar:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.