Repartizari Apache

Apache este un server HTTP cu structura publica (open-source) utilizat pentru a administra site-ul dumneavoastra Web. Repartizarile Apache indica serverului modul de tratare a filelor Web ce necesita procesare din partea server-ului.Spre exemplu, Apache este configurat sa proceseze file cu extensia .pl, utilizand limbajul de programare Perl. În cazul in care doriti a procesa si filele cu extensia .script utilizand limbajul de programare Perl, va trebui sa atribuiti o repartizare Apache personalizata pentru site-ul dumneavoastra Web.

Nota: Majoritatea utilizatorilor fac confuzie intre tipurile MIME si repartizarile Apache. Diferenta principala consta in faptul ca tipurile MIME indica programului de navigare Web modul de procesare a filelor, in timp ce repartizarile Apache indica server-ului Web modul de procesare a respectivelor file.Atentie: Consultati serviciul Organic Asistenta inainte de a adauga o repartizare Apache intrucat aceste modificari pot altera foarte usor functionarea corecta a server-ului dumneavoastra Web.

Pentru a adauga o repartizare Apache:

  1. Clic pe butonul Repartizari Apache din cadrul paginii principale.
  2. Adaugati extensia filei in cadrul formularului Extensie. Asigurati-va ca ati adaugat .inainte numelui extensiei.
  3. Adaugati noua repartizare Apache in cadrul formularului Repartizare. Consultati lista repartizarilor Apache pentru sistem-standard pentru a obtine detalii despre modul de adaugare a unei noi extensii sau de modificare a unei extensii preexistente.
  4. Clic pe butonul Adauga.

Subiecte similare:

Sumar:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.