Protejarea datelor (back-up)

Sectiunea Protectie va faciliteaza descarcarea zilnica, saptamanala sau lunara a fisierului de rezerva pentru intregul dumneavoastra site Web sau a unui alias, filtru de date sau sistem MySQL prestabilit.

În cazul in care intampinati probleme cu sistemul dumneavoastra informatic sau in cazul in care sistemele dumneavoastra de protectie a datelor sunt distruse, aceste fisiere va permit intr-o maniera convenienta recuperarea continutului inclus in cadrul contului dumneavoastra Organic (puteti utiliza protocolul FTP pentru a descarca fiecare fisier in parte, dar timpul necesar acestui procedeu este foarte mare, intrucat aceste fisiere nu sunt compresate). Frecventa de realizare a protectiilor de date este stabilita de catre personalul administrativ al Domeniului Organic. Va rugam sa contactati serviciul Organic Asistenta pentru detalii suplimentare.

Important: Va indicam sa pastrati o copie de rezerva a site-ului dumneavoastra Web diferita de cea pastrata de catre Domeniul Organic. Detinerea multor fisiere de rezerva ofera securitatea de a nu pierde informatiile incluse in cadrul site-ului dumneavoastra Web.

Nota: Protejarea site-ului dumneavoastra Web constituie o actiune exhaustiva, incluzand pagini Web, imagini, script-uri si jurnale de acces. Un site Web de dimensiuni considerabile poate avea un fisier de rezerva foarte mare, a carei descarcare poate implica o cantitate importanta de timp.

Pentru a descarca un fisier de rezerva:

  1. Clic pe butonul Protectie din cadrul paginii principale.
  2. Clic pe fila de protectie Zilnica, Saptamanala, sau Lunara pentru a descarca intregul sistem de protectie pentru perioada de timp indicata, sau clic pe trimiterea din partea inferioara sectiunii afisate pentru a descarca un fisier de rezerva de tipul SQL, Alias sau Filtru. Consultati sectiunea Generare de date protejate in cazul in care doriti a genera o noua fila de rezerva inainte de descarcare. Nota: Pentru a descarca una sau mai multe fisiere de rezerva create anterior, clic pe trimiterea
  3. Genereaza/Descarca o protectie de date completa, selectaind apoi fila de rezerva pe care doriti a o descarca.
  4. Stocati fila de rezerva pe hard-disk-ul personal.
  5. Nota pentru utilizatorii Windows: Aceasta fila de rezerva este in format .tar.gz (un fisier de arhiva GZIP ce contine un fisier de arhiva TAR). Acesta este un format de arhiva comun statiilor de operare Unix, similar arhivelor in format .zip utilizate de catre sistemul de operare Windows. Majoritatea utilitarelor de compresie pot decompresa fisierele in format .tar.gz.

Subiecte similare:

Sumar:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.