Bulletin Board (forum)

Sistemul CPanel permite instalarea unui forum cu structura prestabilita, denumit phpBB. Forumul de discutii on-line phpBB este un panou cu buletin PHP Web (web-based bulletin board).

Spre deosebire de lista de e-mail-uri sau grupuri de stiri, forumul de discutii on-line phpBB creeaza un forum in cadrul site-ului dumneavoastra Web, oferindu-va posibilitatea de a posta intrebari si de a primi raspunsuri, toate aceste actiuni realizandu-se prin intermediul programului dumneavoastra de navigare Web. În acelasi timp, aveti la dispozitie o varietate de interfete grafice si imagini emotionale - desene grafice de dimensiuni reduse ce va comunica starea autorului. Din momentul in care creati forumul de discutii on-line, puteti modifica structura sa externa extensiva , de la adaugarea forumurilor secundare pana la aspectul grafic al panoului de discutii. Domeniul Organic va invita sa vizitati site-ul Web al comunitatii phpBB Romania - http://www.phpbb.ro/ - pentru mai multe informatii despre cum sa personalizati si utilizati forumul de discutii on-line de tipul phpBB.

Nota: Va rugam sa notati ca fiecare instalare separata a sistemului phpBB ocupa un numar relativ important de megabytes si poate creste exponential cu popularitatea forumului de discutii administrat prin intermediul site-ului dumneavoastra Web.

Pentru a instala un forum de discutii on-line de tipul phpBB:

  1. Clic pe butonul Bulletin Board din cadrul paginii cu script-uri.
  2. Introduceti numele directorului cu file ale forumului in cadrul formularului afisat. Va rugam sa notati ca noul director format trebuie sa fie situat la nivelul primar al site-ului dumneavoastra Web.
  3. Clic pe butonul Instaleaza.

Sumar:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.