Manager FTP

Sectiunea FTP area contine toate instrumentele legate de configurarea si administrarea conturilor FTP, la fel ca si administrarea sesiunilor FTP. FTP (File Transfer Protocol - Protocolul de Transfer al Fisierelor) reprezinta o metoda prin care puteti transfera diverse fisiere intre computere, in mod normal prin intermediul Internetului. Exista o cantitate imensa de informatie stocata in cadrul serverelor FTP din jurul lumii, accesibila numai prin intermediul FTP. Atunci cand utilizati FTP, utilizati o aplicatie definita "client" pentru a va conecta la o statie de lucru definita "server".

Exista un numar considerabil de programe software disponibile pentru FTP. Unele dintre ele sunt integrate in programul dumneavoastra de navigare (cum ar fi Internet Explorer), altele sunt aplicatii dedicate (cum ar fi CuteFTP sau WS_FTP), in timp ce altele sunt integrate in aplicatii Web (Administrator File in CPanel constituie un astfel de exemplu). În general, in cazul in care doriti a petrece o perioada de timp indelungata pentru a utiliza protocolul FTP sau daca aveti o cantitate considerabila de file pe care doriti a le stoca sau descarca, un client FTP dedicat constituie alegerea optima.

CPanel permite crearea de conturi FTP pentru ca anumiti utilizatori externi sa poata accesa o parte restrictiva a sistemului dumneavoastra Web. Puteti in acelasi timp sa configurati conturi anonime de acces FTP astfel incat oricine sa poata accesa o parte restrictiva a sistemului dumneavoastra Web. Puteti totodata sa administrati aceste sesiuni FTP, sistandu-le activitatea in cazul in care opereaza pentru o perioada de timp indelungata.

Atentie: FTP, prin propria sa natura, permite utilizatorilor externi sa modifice continutul site-ului dumneavoastra Web (cu toate ca aveti sectiuni restrictive in cadrul site-ului dumneavoastra Web). Utilizatorii externi pot stoca, descarca si sterge file. Va rugam sa luati cunoatinta de aceste permisiuni in momentul in care creati un nou cont FTP.

Subiecte similare:

Sumar:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.