Protectie HotLink

Zona de administrare Mail va permite sa controlati toate aspectele ce privesc e-mail-urile dumnevoastra, de la adaugarea de conturi noi, la distribuirea listelor de mail, la setarea filtrelor anti-spam.

Actiunea de "hotlinking" se desfasoara in momentul in care un alt administrator de site-uri Web creeaza trimiteri directe catre unul sau mai multe dintre imaginile sau fisierele multimedia localizate in cadrul site-ului dumneavoastra Web si afisate direct in cadrul celuilalt site. Aceasta actiune constituie contraventie a dreptului intelectual, intrucat dumneavoastra platiti pentru traficul utilizat de catre respectivul site Web. Consultati acest articol pentru mai multe informatii despre hotlinking.

CPanel poate preveni actiunea de hotlinking prin conferirea de privilegii de accesare numai din partea unor site-uri Web predefinite (cum ar fi de exemplu propriul dumneavoastra site) pentru a accesa filele din cadrul site-ului dumneavoastra Web.

Pentru a preveni o actiune de hotlinking:

  1. Clic pe butonul Protectie HotLink din cadrul paginii principale.
  2. Introduceti orice alta adresa careia ii oferiti acces la site-ul dumneavoastra Web, diferita de cele furnizate din oficiu in sectiunea centrala.
  3. Introduceti extensiile protejate in cadrul formularelor Extensii permise. Asigurati-va ca separati fiecare extensie printr-o virgula.
  4. Introduceti adresa de redirectionare a hotlink-urilor, in cadrul formularului Url pentru redirectionat.
  5. Bifati casuta Permite cereri directe in cazul in care doriti a permite acces URL direct catre file non-HTML, cum ar fi de exemplu imaginile.
  6. Clic pe butonul Activeaza.

Subiecte similare:

Sumar:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.