Subdomenii

Subdomeniile reprezinta o cale de a creea conturi separate in cadrul contului principal de hosting, fiind accesate cu adrese URL separate. Spre exemplu ati putea creea un subdomeniu "electronice" pentruu contul "magazin.ro" care va putea fi accesat ca "electronice.magazin.ro".

Marea majoritate a afacerilor folosesc subdomenii pentru a infiinta branding-ul si a focaliza asupra liniilor de produse separate, sobdomeniile creand o adresa URL si prezenta web separata. Cand creeati un subdomeniu, insa, nu creeati si un CPanel nou, putand insa sa desfasurati majoritatea operatiunilor de administrare din contul CPanel principal.

Practic, un subdomeniu este un alt director din cadrul directorului dumnevoastra public_html cu propriul sau directorcgi-bin. Pentru a creea un site pentru noul subdomeniu, incarcati fisierele aferente in directorul corespunzator din public_html.

Nota: Nu puteti creea conturi de e-mail pentru subdomenii.

Pentru a adauga un subdomeniu :

  • Clic pe butonul Subdomenii din pagina de start. Nota: Puteti creea un subdomeniu nou numai dupa ce informatiile DNS s-au propagat pentru domeniul respectiv..
  • Introduceti numele subdomeniului in campul liber. Numele trebuie sa se conformeze normelor de denumire pentru domenii.
  • Clic pe butonul Adauga.

Subiecte inrudite :

Sumar:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.