CSS

Cascading Style Sheets CSS marcheaza un pas important in mediul Web intrucat permite dezvoltatorilor controlul simultan asupra stilului si a modului de afisare a informatiilor incluse in multiple pagini Web. Inainte de aparitia tehnologiei CSS, modificarea unui element inclus in multiple pagini necesita modificarea manuala a acestuia in fiecare sectiune in care era utilizat. CSS functioneaza drept matrita, permitand definirea stilului atribuit unui element HTML, aplicat ulterior unui numar nelimitat de pagini.

Prin intermediul specificatiilor CSS, oricand doriti sa realizati o modificare asupra unui element, puteti rectifica foarte usor stilul de afisare, urmand ca respectivul element sa fie actualizat instant in toate sectiunile paginilor Web in care este inclus. O serie vasta de programe de navigare Web (Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer etc.) au incluse specificatiile necesare afisarii corecte a paginilor online ce utilizeaza CSS.

Sumar Glosar IT:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.