sistem de retransmitere anonima (anonymous remailing system)

Un sistem de retransmitere anonima este un computer ce inlatura informatiile cu rol de identificare (de tipul adresei de e-mail) inainte de a inainta mesajul catre o adresa de e-mail sau catre un grup de stiri. Atunci cand sunt trimise mesaje tip e-mail prin intermediul unui sistem de retransmitere anonima, sectiunea “De la:” a mesajului dumneavoastra devine o adresa fictiva, de tipul anonim@retransmis.ro.

Exista doua tipuri de servicii intitulate sisteme de retransmitere anonima. Primul este anonim in totalitate: nimeni nu va poate afla identitatea. Prin intermediul celui de al doilea sistem de retransmitere anonima, intitulat pseudo-anonim sau cateodata pseudonim, detinatorul serviciului va cunoaste datele personale, putand fi obligat prin mijloace legale sa va dezvaluie identitatea. Majoritatea serviciilor anonime sunt gratuite, dar necesita un oarecare grad de indemanare si efort pentru a fi utilizate. Multe servicii pseudo-anonime percep o taxa de utilizare, fiind foarte interactive.

Sumar Glosar IT:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.